Onze missie

Het doel is duidelijk: bedrijven die een (tijdelijk) personeelstekort hebben, voorzien wij van zeer gemotiveerde arbeidskrachten die bovendien al jaren ervaring hebben in de logistiek en als het ware ‘op de vloer’ een perfecte opleiding hebben genoten.

Evenzeer is het ook mogelijk om afgebakende projecten van bedrijven voor langere tijd – zelfs een contract voor onbepaalde duur is mogelijk – tot ons te nemen.

In het verleden werd onze kennis meermaals gebruikt om klanten te helpen bij interne of externe verhuis, reorganisatie en optimalisatie van hun warehouse.

Onze organisatie

Lis bvba staat voor LOGISTICS INTEGRATED SERVICES. Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 1 Januari 2010.

Wij geloven heilig in het idee om samen een bedrijf te leiden dat de leemte in de arbeidsmarkt en het tekort aan logistiek personeel wil aanpakken.

LIS Favicon

De bedrijfsnaam is zeker een schot in de roos: het is en blijft het uithangbord van een onderneming. Onze bedrijfsnaam zegt precies wat LIS kan bieden :

  1. een geïntegreerde (bij de klant in huis)
  2. logistieke (enkel binnen dit sectorgebied)
  3. service (toegevoegde waarde, vb. orderpicking, reachen en lossen in vrac).

Ervaren leidinggevenden

Alles tesamen, hebben onze leidinggevenden meer dan 65 jaar ervaring in de logistieke sector.
Met een dergelijke ervaring onder één dak, is het overbodig om aan te geven dat we een team zijn dat zeer bedreven is in de logistieke sector.